Referentie van   Fam. de Laat.

 

Door Henk Lohuis is in de afgelopen jaren in overleg en samenspraak onze gehele woning uit 1910 gemoderniseerd en aangepast aan de hedendaagse tijd. De woning is voorzien van dakisolatie, nieuwe platte daken, vloerisolatie en vloerverwarming en deels van nieuwe elektra. Door hem is een nieuwe keuken geplaatst en is de badkamer en toiletgroep vernieuwd. Henk Lohuis heeft een nieuw houthok gemaakt, rolluiken geplaatst en schuifdeuren in originele staat aangebracht. Alle werkzaamheden zijn uitgevoerd op basis van een acceptabele offerte en naar tevredenheid afgehandeld.

 

 

Referentie  Fam van de Hoek.

Wij hebben Lohuis Montage voor de tweede keer benaderd om een verbouwing van ons huis. De eerste keer (7 jaar geleden) waren wij al zeer tevreden over de verbouwing van onze badkamers en keuken. Wij wilden nu alle houten kozijnen, deuren en ramen in ons huis, vervangen door kunststof. Henk kwam, vrijblijvend, en luisterde naar onze ideeën en wensen. Henk dacht intensief en betrokken met ons mee, nam alle tijd hiervoor en gaf antwoord op onze vragen. De gevraagde offerte kwam binnen afgesproken tijd. Toen wij de opdracht aan Henk gegeven hadden kwam hij nog eens om dingen met ons door te spreken en gaf duidelijk uitleg over de materialen en planning die hij gemaakt had voor de werkzaamheden. Keurig volgens afspraak, per dag ingepland, verliepen de werkzaamheden. Henk dacht mee om in huis zo min mogelijk hinder te ondervinden en aan het einde van de dag werd de werkplek netjes opgeruimd en aangeveegd. Ook de afwerking aan het einde is tot in de puntjes gedaan. Wij vinden Lohuis Montage een vakman en zijn zeer tevreden over het resultaat van onze verbouwing.

 

 

 Referentie Fam Jans.

 

Nadat ik de opdracht had gegeven, is montage lohuis op een professionele te werk gegaan. Hij heeft bij mij vakwerk afgeleverd en altijd keurig zijn afspraken nagekomen. Ik zal bij een nieuwe opdracht hem weer het werk laten doen. Dus ik raad iedereen aan die iets wil laten bouwen, neem montagebedrijf lohuis.

Referentie Velthof.

We hebben het bedrijf via werkspot aangenomen omdat ze gelijk met een realistische en gespecificeerde offerte kwamen. Henk heeft een overkapping met Vlonder gebouwd. Henk is in de ochtend op tijd aanwezig en heeft slechts in 4 dagen een fantastische overkapping klaar gemaakt welke mooi afgewerkt is. Prijs kwaliteit is fantastisch en hij komt zijn afspraken na. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik hem echt kan aanraden om de klus te doen. Als ik in de toekomst weer een timmerklus heb dan bel ik Henk.